Waarom ons

Hoveniersbedrijf West-Friesland is een enthousiast en jong bedrijf. Door onze specialisaties te bundelen is een veelzijdig en creatief hoveniersbedrijf ontstaan, waarbij alles draait om uw wensen. Door onze veelzijdige kennis en ervaring zijn wij breed inzetbaar en doen wij wellicht meer dan wat u van een hoveniersbedrijf zou verwachten.

Als hoveniersbedrijf verzorgen wij zowel voor particulieren, bedrijven en gemeentelijke overheden het ontwerp, aanleg en onderhoud van de tuin.


Barry Papa

Barry heeft een bouwkundige achtergrond. In de bouw verrichtte hij nieuwbouw en zowel onderhoud als renovatie aan houten vloeren, wanden, dakconstructies, kozijnen, deuren en ramen. Naast zijn expertise als timmerman, deed hij kennis en ervaring op in de aanleg van (sier)bestrating en maakte hij de overstap naar het hoveniersvak.

 

Danny Boode

Danny heeft de opleiding tot hovenier gevolgd. In de loop der jaren heeft hij kennis en ervaring opgedaan in alle facetten van het vak. Daarnaast beschikt hij over een ruime kennis en ervaring in de aanleg van (sier)bestrating. Het mede oprichten van hoveniersbedrijf West-Friesland was voor hem de volgende uitdaging en de meest logische stap in zijn professionele ontwikkeling. Hier komen alle kennis en ervaring uit zijn werk samen.