Tuinonderhoud

Een strak gazon, een sierlijke heg, een heldere vijver of fraai gesnoeide struiken en bomen. Om te kunnen blijven genieten van uw tuin is regelmatig onderhoud een vereiste.

Misschien heeft u weinig tijd, kunt u wel wat extra hulp gebruiken of houdt u simpelweg niet van tuinieren? Dan kunnen wij u ondersteunen bij het onderhouden van uw tuin. U kunt zodoende zorgeloos blijven genieten van uw tuin. Dit geldt voor zowel particulieren, bedrijven en gemeentelijke overheden.

 

Voorjaarsbeurt
Een tuin groeit en bloeit en moet onderhouden worden. U bent al een heel eind wanneer u uw tuin een goeie voorjaarsbeurt laat geven. Snoeien, losmaken van de bodem, bemesting, scheuren en (her)planten van vaste planten. Er moet heel wat gebeuren in het voorjaar. Ook uw gazon vraagt om het nodige onderhoud. Om mosvorming te voorkomen is het goed eenmaal per jaar te verticuteren en de bijbehorende bemesting en bekalking aan te brengen.


Najaarsbeurt
Tijdens een najaarsbeurt maken wij uw tuin helemaal winterklaar. U bepaald zelf welke planten u wilt laten staan om ook in de winter een aantrekkelijke tuin te hebben.


Onderhoudscontract
U kunt er ook voor kiezen het onderhoud geheel door ons te laten verzorgen. Aan de hand van uw wensen wordt er een onderhoudsplan opgesteld voor het gehele jaar. Hierbij worden de werkzaamheden omschreven met de frequentie die daarbij hoort. Wij komen bij u langs om de nodige werkzaamheden uit te voeren, zoals het verwijderen van onkruid uit beplantingsvakken en het onderhouden van bestratingen etc. In principe is alles mogelijk en kunnen we overal afspraken over maken.


Vakantieonderhoud
Tijdens uw vakantie kunnen wij al het reguliere onderhoudswerk van uw tuin verzorgen. Bij thuiskomst ligt uw tuin er heerlijk verzorgd bij en kunt u nog even langer in het vakantiegevoel blijven hangen.


Bedrijven
Als ondernemer wilt u zich volledig kunnen focussen op uw werk, klanten en personeel. Daarnaast wilt u zich zo min mogelijk zorgen maken om de beplanting en onderhoud van het buitenterrein om uw pand heen. Evengoed heeft dit zijn onderhoud nodig, om de verzorgde uitstraling van uw bedrijf te kunnen behouden.

Wij bieden u de mogelijkheid om het buitenterrein bij uw pand door ons te laten onderhouden zodat u er geen omkijken meer naar heeft. De volledige zorg voor de verhardingen, gazons en beplantingen verzorgen wij. U bent er dan zeker van dat uw buitenterrein er het gehele jaar netjes bij ligt. Wij verzorgen tuinonderhoud bij zowel particulieren, bedrijven, kantoren, instellingen en gemeentelijke overheden.

Hoveniersbedrijf West-Friesland ontzorgt u graag bij het onderhoud van uw tuin, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten.