Waarom ons   |    Projecten     |     Afspraak maken    |    Contact

Tuinaanleg


Een hele nieuwe tuin aanleggen, een bestaande tuin renoveren of u wilt een element toevoegen zoals een tuinhuis, een vlonder of een vijver? Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen.

 

De materialen die wij gebruiken worden bepaald aan de hand van uw wensen en / of de stijl van uw tuin. Samen met u komen we tot een plan dat we naar volle tevredenheid zullen uitvoeren.

Uiteraard zijn er voor elk budget mogelijkheden.

 

Wat wij kunnen bieden :

  Vakmanschap
  Compleet pakket
  Vast aanspreekpunt

Grondverzet
Bestrating
Verlichting
Houtwerk
Vijvers
Groen
Inrichting

Grondverzet

Grondwerk is de basis voor de aanleg van uw tuin. Alleen op een goede ondergrond kan een mooie tuin worden aangelegd, die ook goed tot zijn recht komt. Als die basis wordt overgeslagen kan dat enorme gevolgen hebben, vooral in financieel opzicht. Een bestaande tuin overhoop halen om de grond alsnog te bewerken is natuurlijk vele malen duurder, dan in de voorbereiding de juiste maatregelen treffen.
Frezen, spitten, draineren, ophogen, nieuwe grond aanbrengen, zandbed aanbrengen en de grondstructuur verbeteren. Het zijn allemaal werkzaamheden in de voorbereidende fase die wij perfect voor u kunnen verzorgen.

 

Bestrating

Een essentieel onderdeel van een mooie tuin is de bestrating. De aanleg van een mooie tuin wordt mede bepaald door de manier waarop de bestrating is aangelegd. Sierbestrating is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze tuin. Met de juiste sierbestrating op de juiste plaats krijgt uw tuin een unieke en persoonlijke sfeer. Het aanleggen van sierbestrating is specialistisch werk. Het vereist ervaring om de door u gewenste motieven en/of patronen te maken. In overleg met u, maken wij het ontwerp voor de sierbestrating.

 

Verlichting

Licht in de tuin maakt dat je op zomeravonden prettig buiten kunt zitten. In de donkere maanden van het jaar kunt u dankzij verlichting toch nog genieten van de tuin.

Tuinverlichting brengt niet alleen sfeer in de tuin maar is bovendien ook functioneel. Een huis waar verlichting in de tuin brandt wordt minder vaak door inbrekers bezocht.

Tuinverlichting brengt niet alleen sfeer in de tuin, maar ook veiligheid!

 

Houtwerk

Hout is een natuurlijk materiaal en is op verschillende manieren een toevoeging aan uw tuin. Naast beplanting en bestrating, mag hout niet ontbreken in het tuinontwerp. In bijna iedere tuin vind je dan ook houtwerken. Denk hierbij aan pergola's, prieeltjes, vlonders, schuttingen, veranda's, tuinhuisjes, blokhutten, beschoeiing, plantenbakken, overkappingen, carports enzovoort. Er is zoveel mogelijk met hout. Wij werken niet alleen graag met hout, maar hebben ook veel praktische en verrassende ideeën en oplossingen.

 

Vijvers

Water in de tuin heeft een bijzondere uitstraling. Een waterval, ornament of een complete vijver; wij kunnen alles leveren van strak gevormd design tot natuurlijk gegraven en voorzien van waterplanten.

 

Groen

De beplanting geeft sfeer in elk jaargetijde. Voor zowel de lente, de zomer, de herfst en de winter zijn er verschillende mogelijkheden te bedenken

Strakke haagjes, weelderige borders, vaste planten, voor- en najaar bloeiers en variatie van plant- en boomhoogtes. U kunt kiezen voor een tuin die het hele jaar bloeit, of die op zijn mooist is in een bepaald seizoen. Beplanting is bepalend voor het uiterlijk van uw tuin, evenals de kleurkeuze van bloeiende planten. Een goed beplantingsplan zorgt dat uw tuin in evenwicht is en u op de juiste momenten er van kunt genieten.

 

Staan uw werkzaamheden en/of wensen niet tussen onze diensten? Neem contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Vragen


Heeft u vragen over een van onze diensten? U mag ons altijd bellen of een bericht per e-mail sturen.

Bel Barry:
06 17 746 166


Een afspraak maken


Heeft u mogelijk interesse in een van onze diensten? Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek.


Wij vragen u uw e-mail of telefoonnummer achter te laten middels volgend formulier.


Tuinonderhoud


Laat ons (een deel) van het onderhoud van uw tuin doen. Zo bent u verzekerd van een blijvend resultaat.

Tuinontwerp


Laat uw nieuwe tuin door ons ontwerpen. Van A tot Z tot in de puntjes verzorgd.