Waarom ons   |    Projecten     |     Afspraak maken    |    Contact

Houtwerk


Als all-round Hoveniersbedrijf maken wij complete tuinen. Dus ook voor alle voorkomende houtwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Denk hierbij aan schuttingen, vlonders, plantenbakken, tuinhuisjes/blokhutten, prieeltjes/overkappingen, carports, pergola's en beschoeiingen.

Buiten de standaard maten van bijvoorbeeld schuttingen en tuinhuizen, kunnen wij ook alles op maat maken, zodat het naadloos aansluit op uw wensen

 

Wat wij kunnen bieden :

Vakmanschap
Maatwerk
Volledige aanleg van uw tuin

Schutting

Voor een schutting kunt u kiezen uit vele soorten, maten en mogelijkheden. U kunt kiezen voor kant-en-klaar schutting of een door ons op maat gemaakte schutting. Het voordeel hiervan is dat u de schutting helemaal naar wens kan laten maken.
Uiteraard voorzien we uw schutting ook van een poortdeur.
De houtkeuze is zeer divers. Hardhout en geïmpregneerd hout zijn de meest gebruikte materialen.

Een schutting kan gemaakt worden van hout, maar uiteraard ook van andere materialen, bijvoorbeeld rieten matten of klimplanten maar ook van beton.

 

Vlonders

Vlonders voegen een bepaalde natuurlijke sfeer aan uw tuin toe. En als u aan het water woont, kunt u uw tuin met een vlonder ook nog eens verlengen. Door de vlonder deels over het water te maken, creëert u extra tuinoppervlak. Wij kunnen naar wens een vlonder in uw tuinontwerp inpassen en vakkundig aanleggen.

Vlonders worden doorgaans van hardhout of geïmpregneerd hout gemaakt. Maar composiet, thermisch gemodificeerd hout en kunststof behoren ook tot de opties. De funderingspalen worden van hardhout gemaakt, omdat geïmpregneerd hout eerder door het grondwater zal wegrotten.

 

Plantenbakken

Zowel van hout als van steen maken wij plantenbakken op maat. De houten bakken worden gemaakt van diverse soorten hout. De houten bakken kunnen desgewenst geschilderd of  behandeld worden met bijvoorbeeld een transparante beits. In principe kunnen de bakken in iedere gewenste RAL- kleur worden geschilderd. De stenen bakken worden gemaakt van bijvoorbeeld betonstenen, bakstenen of natuursteen.

 

Pergola

Een pergola is een constructie van latten op hoge palen in de tuin. Het biedt goede houvast voor klimplanten en geeft je een duidelijke indeling. Ook is het mogelijk om de zon geheel of gedeeltelijk te weren door een sleepscherm tussen de liggers van de pergola te construeren

 

Carport

Een carport is een overkapping waaronder u uw auto, motor en/of fietsen droog kunt stallen. Ook kunt u ervoor kiezen een deel afsluitbaar te maken om bijvoorbeeld fietsen en gereedschappen in op te bergen.

U kunt kiezen voor een carport aan het huis of de schuur vast, of een carport die los staat.

Wij bouwen een carport naar uw wensen, op maat gemaakt.

 

Beschoeiing

Wanneer uw tuin grenst aan water voorkomt u hiermee dat de oever afbrokkelt. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat u ruimte creëert.

 

 

Staan uw werkzaamheden en/of wensen niet tussen onze diensten? Neem contact met ons op. Wij informeren en adviseren uw graag over de mogelijkheden.

Vragen


Heeft u vragen over een van onze diensten? U mag ons altijd bellen of een bericht per e-mail sturen.

Bel Barry:
06 17 746 166


Een afspraak maken


Heeft u mogelijk interesse in een van onze diensten? Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek.


Wij vragen u uw e-mail of telefoonnummer achter te laten middels volgend formulier.


Tuinonderhoud


Laat ons (een deel) van het onderhoud van uw tuin doen. Zo bent u verzekerd van een blijvend resultaat.

Tuinontwerp


Laat uw nieuwe tuin door ons ontwerpen. Van A tot Z tot in de puntjes verzorgd.