Tuinafscheiding

Voor een tuinafscheiding kunt u kiezen uit vele soorten, maten en mogelijkheden. De keuze voor een schutting of een ander soort erfafscheiding hangt nauw samen met de functie die de erfafscheiding dient te gaan vervullen en van uw wensen.

Hagen en heggen
Wilt u een natuurlijke erfafscheiding door middel van beplanting, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit groenblijvende en bladverliezende soorten. Deze kunnen strak geknipt of losgroeiend en bloeiend zijn. Met of zonder doornen en noem maar op, wij leveren en planten uw nieuwe haag of heg.

Hekwerken, schuttingen en tuinmuren
U kunt kiezen voor een kant-en-klaar schutting of een door ons op maat gemaakte schutting, het voordeel hiervan is dat u de schutting helemaal naar wens kunt laten maken. Uiteraard kunnen wij uw schutting ook van een poortdeur voorzien.

Een schutting kan gemaakt worden van hout of zelfs van beton, maar uiteraard ook van andere materialen. De houtkeuze is zeer divers. Hardhout en geïmpregneerd hout zijn de meest gebruikte materialen. Verder zijn er een tal van extra mogelijkheden. U kunt de schutting voorzien van gaaspanelen met of zonder houten rand, trellisschermen, rieten matten of eventueel klimplanten. Mocht u andere wensen hebben, dan kunnen wij daar ook een passende oplossing voor vinden.

 

Heeft u mogelijk interesse in een van onze diensten? Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij vragen u uw e-mail of telefoonnummer achter te laten middels volgend formulier.

Tuinafscheidingen zijn er in vele soorten en maten.
Naast sierwaarde in uw tuin geeft erf- of tuinafscheiding ook een stuk privacy in uw tuin.