Houtwerk

Als all-round Hoveniersbedrijf maken wij complete tuinen. Dus ook voor alle voorkomende houtwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. Denk hierbij aan schuttingen, vlonders, plantenbakken, tuinhuisjes, blokhutten, prieeltjes, overkappingen, carports, pergola's en beschoeiingen.

Vlonders

Vlonders voegen een bepaalde natuurlijke sfeer aan uw tuin toe. En als u aan het water woont, kunt u uw tuin met een vlonder ook nog eens verlengen. Door de vlonder deels over het water te maken creëert u extra tuinoppervlak. Wij kunnen naar wens een vlonder in uw tuinontwerp inpassen en vakkundig aanleggen. Vlonders worden doorgaans van hardhout of geïmpregneerd hout gemaakt. Maar composiet, thermisch gemodificeerd hout en kunststof behoren ook tot de opties. De funderingspalen worden van hardhout gemaakt, omdat geïmpregneerd hout eerder door het grondwater zal wegrotten.

Plantenbakken

Wij kunnen plantenbakken bij u op maat maken. Dit kan zowel van hout, als van steen. De houten bakken worden gemaakt van diverse soorten hout. Indien gewenst, kunnen wij deze ook voor u in iedere gewenste RAL-kleur beschilderen, of behandelen met een transparante beits. De stenen plantenbakken kunnen worden gemaakt van bijvoorbeeld betonstenen, bakstenen of natuursteen.

Pergola

Een pergola is een constructie van latten op hoge palen in de tuin. Het biedt goede houvast voor klimplanten en geeft je een duidelijke indeling. Ook is het mogelijk om de zon geheel of gedeeltelijk te weren door een sleepscherm tussen de liggers van de pergola te construeren.

Carport

Een carport is een overkapping waaronder u uw auto, motor en/of fietsen droog kunt stallen. Ook kunt u ervoor kiezen een deel afsluitbaar te maken om bijvoorbeeld uw fietsen en gereedschappen in op te bergen. U kunt kiezen voor een carport welke aan het huis of de schuur vastgebouwd wordt, of een carport die los staat. Wij bouwen een carport naar uw wensen, op maat gemaakt.

Beschoeiing

Wanneer uw tuin grenst aan water voorkomt u hiermee dat de oever afbrokkelt. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat u ruimte creëert.

 

Heeft u mogelijk interesse in een van onze diensten? Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij vragen u uw e-mail of telefoonnummer achter te laten middels volgend formulier.

Buiten de standaard maten van bijvoorbeeld schuttingen en tuinhuizen,
kunnen wij ook alles op maat maken, zodat het naadloos aansluit op uw wensen.