Beplanting

De sfeer in de tuin wordt grotendeels beïnvloed door de wijze van de beplanting. Of het nu om een groene haag gaat, of een los staande plant in volle bloei op het terras. In het totaalplaatje moet de inrichting goed op elkaar afgestemd zijn. Het is daarom niet altijd eenvoudig om een tuin mooi met planten in te richten. Daar heeft u de vakman bij nodig. Nadat wij uw wensen geïnventariseerd hebben, zullen wij een lijst opstellen met suggesties voor de beplanting. Deze nemen wij vervolgens met u door en passen deze indien nodig aan.

 

Door onze jarenlange ervaring met tuinaanleg weet Hoveniersbedrijf West-Friesland wat wel en niet kan. Veel tuinen worden bijvoorbeeld in het begin veel te vol gezet. Dan moet u vervolgens na 2 jaar al weer gaan rooien. Voor het goed aanslaan van de beplanting, is het essentieel dat de grond op de juiste manier wordt voorbereid. Verschillende soorten planten hebben immers verschillende eisen aan de kwaliteit en samenstelling van de bodem. 


Wij geven garantie op al het door ons aangeplante plantmateriaal tot 1 jaar na het aanplanten

 

Heeft u mogelijk interesse in een van onze diensten? Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij vragen u uw e-mail of telefoonnummer achter te laten middels volgend formulier.

Een mooie tuin groeit in enkele jaren naar een hoogtepunt. Dat kan dan met goed onderhoud vastgehouden worden.