Waarom ons   |    Projecten     |     Afspraak maken    |    Contact

Waarom ons


Onze visie

 

Hoveniersbedrijf West-Friesland is een enthousiast en jong bedrijf.

Door onze specialisaties te bundelen is een veelzijdig en creatief hoveniersbedrijf ontstaan, waarbij alles draait om uw wensen. Door onze veelzijdige kennis en ervaring zijn wij breed inzetbaar en doen wij wellicht meer dan wat u van een hoveniersbedrijf zou verwachten.

Als hoveniersbedrijf verzorgen wij zowel voor particulieren, bedrijven als gemeentelijke overheden het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin.

 

Over Danny Boode

Danny heeft de opleiding tot hovenier gevolgd. In de loop der jaren heeft hij kennis en ervaring opgedaan in alle facetten van het vak. Daarnaast beschikt hij over een ruime kennis en ervaring in de aanleg van (sier)bestrating. Het mede oprichten van hoveniersbedrijf West-Friesland was voor hem de volgende uitdaging en de meest logische stap in zijn professionele ontwikkeling. Hier komen alle kennis en ervaring uit zijn werk samen.

Over Barry Papa

Barry heeft een bouwkundige achtergrond. In de bouw verrichtte hij nieuwbouw en zowel onderhoud als renovatie aan houten vloeren, wanden, dakconstructies, kozijnen, deuren en ramen. Naast zijn expertise als timmerman, deed hij kennis en ervaring op in de aanleg van (sier)bestrating en maakte hij de overstap naar het hoveniersvak.

Onze werkwijze

 

 

 

 

AANVRAAG
Bel of mail.
U vraagt een
gesprek aan via "afspraak maken", waarna wij u zullen bellen of mailen voor een afspraak. Wij komen graag op locatie kijken om samen met u een beeld te vormen van het te verzetten werk.
BEZOEK
Bij u thuis
Aan de hand van
uw wensen en de mogelijkheden van uw locatie zullen wij met een idee komen die wij door middel van een offerte komen toelichten. U heeft dan alle ruimte om wijzigingen aan te brengen.
OFFERTE
Overzicht.
De offerte heeft u goedgekeurd en wij kunnen aan de slag! Wij maken hiervoor duidelijke afspraken met u wanneer en hoe dit gebeurt.
REALISATIE
Aan de slag!
Het einde komt in
zicht, u ziet het project vorderen. Wij houden nauw contact met u hierover en laten u tijdens de oplevering ook duidelijk zien wat wij precies gedaan hebben.
OPLEVERING
Genieten.

Onze resultaten